Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El primer de Maig és un moment idoni per a reafirmar el nostre compromís com Partit dels i les Comunistes de Catalunya de seguir en la lluita per una societat d'homes i dones lliures i iguals, la vigència de la lluita pel socialisme i el comunisme, desenvolupar el sindicalisme de classe, la lluita ideològica i l'organització de la societat i construir la unitat dels treballadors/es, de l'esquerra i com aportació pròpia el compromís d'avançar en la construcció d'un Partit Comunista que culmini la unitat de tots i totes les i els comunistes.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya considerem que és necessari avançar en la construcció de vincles associatius, organitzatius i de fraternitat per a construir alternatives i desenvolupar la solidaritat. Donarem suport a totes les formes d'organització social, des dels Sindicats a les vinculades a la lluita contra la crisi i la precarietat a nivell territorial, com les assemblees de desocupats/as, a les organitzacions veïnals, per la igualtat de gènere, de solidaritat social, de consum responsable,que desenvolupin vincles de solidaritat i de cooperació per baix.