Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La PAF i RiudauraJunts convoca a tothom per donar suport al rebuig al fracking i reclamar al parlament que tiri endavant una proposta de llei que el prohibeixi. El pròxim dimecres 10 al Parlament els partits polítics voten la proposta de llei que va presentà icv-euia el mes d’octubre.

Cal fer pressió i ressò al mon polític i als mitjans de comunicació per que sàpiguen que nosaltres continuem estan en peu de guerra. Els permisos d’ investigació sol·licitats a Catalunya s’ han paralitzat i estan en diferents processo d’anulació.Però tots sabem que això no és un adéu fracking per Catalunya , simplement es retiren els permisos i prou.

A més assabentats que el govern espanyol està creant una nova llei on les empreses tinguin més facilitats per utilitzar aquesta tècnica, i que volen agafar totes les competències autonòmiques per denegar o aprovar els permisos. Ara més que mai, hem de demostrar-los que el territori te veu i diu ben alt: no volem fracking ni aquí ni enlloc!

Per tot això, la PAF i RiudauraJunts convoca a tothom per donar suport al rebuig al fracking i reclamar al parlament que tiri endavant una proposta de llei que el prohibeixi.


Dimecres 10 a les onze davant el Parlament

Portem tots samarretes grogues i el full imprès que adjuntem (aturem el fracking)

Millor vius que fòssils !