Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La Secció Sindical de CCOO-UB dóna el seu recolzament al personal tancat al Rectorat, en defensa d'una Universitat Pública, Social i de Qualitat Delegats i delegades de PAS, comitè d'empresa, de la Junta de PAS i del PDI

AVUI DIMECRES, 24 D'ABRIL, DELEGATS I DELEGADES DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB) S'HAN TANCAT AL RECTORAT

A les 14'30h s'han tancat al Rectorat de la Universitat de Barcelona (UB) delegats i delegades del Comitè d'Empresa i de la Junta de PAS (personal d'administració i serveis), en protesta per les contínues retallades de drets i la defensa de la universitat pública, tot això en el context d'una setmana de lluita convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa).

Així mateix els delegats/ades de PDI (personal docent i investigador) de CCOO s'han afegit també a les protestes, i s'uneixen al tancament al Rectorat.

La Secció Sindical de CCOO-UB dóna el seu recolzament al personal tancat al Rectorat, en defensa d'una Universitat Pública, Social i de Qualitat i de tots els llocs de treballs, i es manifesta en contra les contínues retallades pressupostàries i de drets del personal (supressió d'una paga extra, drets socials, increments de jornades...) i contra l'increment desorbitant dels preus de les matrícules.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 d'abril de 2013
Secretaria de Comunicació i Xarxes Socials
CCOO de Catalunya
premsa@ccoo.cat
http://www.ccoo.cat
93 481 29 05