Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El proper dia 25 de maig el Partit dels i les Comunistes de Catalunya celebrarem la Conferència de la Federació de Moviment Obrer a l'Aula de Cultura de Bellvitge, l'Hospitalet de Llobregat.

La Federació de Moviment Obrer agrupa els diferents comitès i cèl·lúles dels i les Comunistes centrats en el treball, en l'àmbit estrictament sindical o en altres àmbits propers. El Moviment Obrer és el més important i fonamental dels fronts de lluita per als i les Comunistes. Entenem per Moviment Obrer el conjunt de treballadors i treballadores, fonamentalment del teixit industrial i estratègic del país, organitzats en un front de resistència econòmic contra el Capitalisme i les Corporacions. Des de la Federació de Moviment Obrer treballem per la unitat sindical i per a entendre l'evolució de la Classe Treballadora en el marc d'una societat capitalista que també es transforma constantment, per a aportar les nostres propostes de model productiu, la nostra experiència de primera mà, a les fàbriques, a les oficines, als hospitals, a les escoles.

Els i les comunistes enfrontem la Conferència d'enguany convençuts de la necessitat d'un Moviment Obrer fort i cohesionat per front a l'atac reaccionari del Capitalisme Imperialista i la seva ideologia liberal. La Conferència d'aquest 25 de maig és la culminació d'un important procés de debat col·lectiu que ha de posar els ciments de l'estratègia dels i les comunistes de Catalunya per als anys vinents.

Dia: 25 de maig
Lloc: Aula Cultura de Bellvitge
Pça de la Cultura, 1,
Bellvitge, l'Hospitalet de Llobregat
Telèfon: 93 264 15 66

Metro: Bellvitge (L1)
FGC: Gornal