Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


AQUEST DIVENDRES 3 DE MAIG DE 2013 A LES 19 HORES
Lloc: c/ Diputació 68, cantonada c/ Rocafort. Davant del Consolat Marroquí.
ACAPS CONVOCA A LA CONCENTRACIÓ DAVANT DEL CONSOLAT MARROQUÍ


Nota d'Acaps : Des del que passat dia 25 d’abril el Consell de Seguretat de les Nacions Unides va prorrogar un any més la presència de la MINURSO (Missió de les Nacions Unides per al Referèndum del Sàhara Occidental) sense donar-li competències per la supervisió dels Drets Humans al Territori, la població sahrauí que viu al Territoris Ocupats pel Marroc es manifesta de forma pacífica per demanar que el Marroc deixi de violar els Drets Humans i per demanar el seu dret a l’autodeterminació. Conforme passen les hores, les autoritats marroquines han augmentat la repressió, el continu assetjament a tots els sahrauís que protesten de forma pacífica.


Des de l’inici de les protestes desenes de persones han resultat ferides, segons agrupacions defensores dels Drets Humans.

La pressió per silenciar aquestes manifestacions i per fer callar a la població sahrauí per part de les forces d'ocupació és d'una magnitud enorme. De manera continuada exerceixen tot tipus d'intimidació i violació dels Drets Humans sobre la població sahrauí amb l'objectiu de fer-los callar en la seva reivindicació de justícia.


Com a mostra de solidaritat amb la població sahrauí i exigir al govern espanyol que assumeixi la seva responsabilitat com a potència administradora del territori del Sàhara Occidental en procés de descolonització.

Manifestem la nostra preocupació davant de les constants violacions de drets humans que causen les forces policials i militars del Marroc en els Territoris Ocupats del Sàhara Occidental.

Així doncs, denunciem la impunitat marroquina emparada per altres governs, com els dels Estats francès i espanyol.

Animem a la societat civil, com a organitzacions i càrrecs institucionals a seguir amb la denúncia de les violacions dels drets humans que es produeixen en els Territoris ocupats per Marroc.

Reiterem el nostre compromís amb la lluita sahrauí denunciant la situació que pateix el poble sahrauí i donant suport a la reivindicació dels seus legítims drets civils i polítics, reafirmant el seu Dret d'Autodeterminació.

ACAPS Federació

c/ Pere Vergés 1, planta 10 despatx 14 (atendrem amb cita prèvia).
Mòbils: 635.49.41.67
e-mail: acaps.federacio@gmail.com
blog: http://acapscat.wordpress.com/
facebook: http://www.facebook.com/federacio.acaps
twitter: @FederacioACAPS