Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Conversatorio con Mirta, Iroel Sánchez y Alberto González, para hablar de Cuba y de los 5 , que se celebrará en el ATENEU ROIG de Barcelona, Calle Ciudad Real, nº 25 a las 18.00 h.
Este domingo dia 5 de mayo , visita Barcelona, MIRTA RODRIGUEZ, madre de Antonio Guerrero ( uno de los 5 cubanos antiterroristas detenidos injustamente en los EEUU ) , junto a IROEL SANCHEZ , periodista cubano , autor del blog " la pupila insomne" y ALBERTO GONZALEZ CASALS de la Dirección de Divulgación e Información del MINREX.

Por este motivo, te invitamos a un Conversatorio con ellos tres, para hablar de Cuba y de los 5 , que se celebrará en el ATENEU ROIG de Barcelona, Calle Ciudad Real, nº 25 a las 18.00 h.


Esperamos tu asistencia.

Hasta la Victoria Siempre.

¡¡¡ LOS CINCO VOLVERAN !!!