Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Caminada de Cornellà fins a Sant Feliu promoguda per CCOO del Baix Llobregat i oberta a tota la ciutadania



El pròxim dimarts, 4 de juny, CCOO del Baix Llobregat organitza una Marxa contra l'Atur i la Precarietat i pel Dret a la Negociació Col·lectiva, oberta a la participació de tota la ciutadania. En aquesta marxa participaran associacions de persones aturades del Baix Llobregat.

El trajecte serà sortint de la seu de les CCOO a Cornellà (Ctra. d'Esplugues, 68) a les 8'30h del matí i finalitzarà a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat a les 12'30h aproximadament.

En la marxa, que travessa Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, es faran microassemblees a empreses en conflicte situades al recorregut, amb la participació de les seves Seccions Sindicals i el míting final amb el secretari general de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, Joan Carles Gallego (que participarà activament en la marxa).

D'aquesta forma, CCOO del Baix Llobregat se suma a la mobilització de la Setmana de Lluita de la Confederació Europa de Sindicats (CES) per exigir que s'acabi amb l'austeritat i reclamar projecte de refundació democràtica i social a Europa.

Es tracta d'una important acció per demostrar també que CCOO del Baix Llobregat continua lluitant, que si estem units no hi cap la resignació, i que aquesta reivindicació no és d'uns pocs, és de tothom, de la classe treballadora en actiu o en atur i de la defensa dels drets de ciutadania.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 28 de maig de 2013


Agenda:
Dimarts 4 de juny de 2013
A les 8.30h
CCOO Cornellà (Ctra. d'Esplugues, 68, Cornellà)