Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La seva trajectòria sindical i política des de el temps de la clandestinitat ha sigut exemplar. La cerimònia laica del seu comiat serà el proper dilluns 6 de maig, a les 11h a la funerària Fontanova de Manresa. Aquest divendres al vespre va morir al seu domicili José Sorinas, històric comunista i sindicalista al Bages. La seva trajectòria sindical i política s'inicia des de la clandestinitat, en les lluites per les llibertats durant la dictadura franquista. A les Eleccions Municipals de 1979 fou escollit regidor del PSUC a Manresa, i durant molts anys va ser sindicalista a Pirelli.

Actualment estava afiliat a Esquerra Unida i Alternativa, on participava políticament a la Entesa per Sant Salvador de Guardiola, on simbòlicament va tancar les llistes a les darreres eleccions municipals.

EUiA Bages reconeix el seu compromís i lluita durant la seva vida, per una societat més justa i igualitària. La cerimònia laica del seu comiat serà el proper dilluns a les 11h a la funerària Fontanova.