Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


De l'Oficina d'Afers Internacionals de la LAB (País Basc) El 30 de maig la classe treballadora basca convoca la sisena vaga general en quatre anys. La vaga general convocada per LAB i la resta de centrals que formem el sindicalisme majoritari basc , així com desenes de moviments socials.

L'objectiu d'aquesta vaga és d'una banda resposta a les retallades en matèria de drets socials i laborals que els governs espanyol i francès i els seus governs regionals, i la troica, ens inposen a la classe obrera basca i europeu d'una forma totalment antidemocràtica.

Exigim, també, el dret a decidir en el context de la nostra nació, el País Basc, les polítiques econòmiques i socials, les polítiques laborals, que la classe treballadora basca considéri més adequat. El respecte à la decisió Basca, a més de ser un principi bàsic de la democràcia és un deure necessari per a nosaltres per aconseguir un canvi polític i social real en el nostre territori.