Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El PCC de Badalona renova la seva direcció local. Maria Gallardo es la nova responsable política .NOTA PREMSA

El passat divendres 24 de maig el Partit dels i de les Comunistes de Catalunya de Badalona es va reunir en Plenari amb diversos punts d’ Ordre del dia. Entre el quals la renovació i elecció de direcció, és a dir de nou Comitè Local i de les diverses responsabilitats, inclosa la persona amb la Responsable política de Badalona.

Un cop presentada i argumentada la renuncia de l’anterior equip local i del seu responsable polític Alfons Moya, qui va iniciar els parlaments, es va passar, sota moderació de José Alfonso, a proposar i debatre una llista de companyes i companys per rellevar i succeir l’anterior Comitè Local. El nou equip composat per 10 personas va ser elegir per UNANIMITAT.

D’immediat el comitè entrant es va reunir in situ i va acordar anomenar com a nova RESPONSABLE POLÍTICA DE BADALONA la companya María Gallardo Borrega.

María Gallardo és una persona ben coneguda a la ciutat i amb una extensa trajectòria de servei a diversos àmbits. Ha estat durant molts anys militant i responsable de CCOO a Badalona i al Barcelonès Nord respectivament. María és una lluitadora compromesa i és també membre de la direcció local d ‘EUIA on milita.

Tal com va manifestar en la breu intervenció d’acceptació de la responsabilitat, ho fa en actitud de coherència i de servei. Maria va agrair la confiança expressada i el treball de l’anterior equip.

La situació social, cívica i política actual, i de Badalona en particular, obliga a posar tota la nostra energia i militància en la tasca, excepcionalment dura, difícil, però urgent i inexcusable de treballar al servei de la nostra classe treballadora, de la ciutadania que pateix una vegada més els efectes de la crisis del sistema capitalista i les greus retallades, en defensa dels serveis públics, dels drets democràtics, de lluitar al costat de les organitzacions socials i confluint amb les polítiques de les esquerres i especialment, com a PCC dins EUiA, i per tant amb la Coalició EUiA- ICV, i amb d’altres forces ciutadanes.

Una noticia, aquesta de la renovació, que,( a part dels altres Punts , com ara el debat sobre la Conferència de Moviment Obrer on som al PCC), considerem cal donar a conèixer a la ciutadania de Badalona.

¡ Salut ! Badalona, a 25 de maig de 2013.