Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El PCC de Badalona renova la seva direcció local. Maria Gallardo es la nova responsable política .



NOTA PREMSA

El passat divendres 24 de maig el Partit dels i de les Comunistes de Catalunya de Badalona es va reunir en Plenari amb diversos punts d’ Ordre del dia. Entre el quals la renovació i elecció de direcció, és a dir de nou Comitè Local i de les diverses responsabilitats, inclosa la persona amb la Responsable política de Badalona.

Un cop presentada i argumentada la renuncia de l’anterior equip local i del seu responsable polític Alfons Moya, qui va iniciar els parlaments, es va passar, sota moderació de José Alfonso, a proposar i debatre una llista de companyes i companys per rellevar i succeir l’anterior Comitè Local. El nou equip composat per 10 personas va ser elegir per UNANIMITAT.

D’immediat el comitè entrant es va reunir in situ i va acordar anomenar com a nova RESPONSABLE POLÍTICA DE BADALONA la companya María Gallardo Borrega.

María Gallardo és una persona ben coneguda a la ciutat i amb una extensa trajectòria de servei a diversos àmbits. Ha estat durant molts anys militant i responsable de CCOO a Badalona i al Barcelonès Nord respectivament. María és una lluitadora compromesa i és també membre de la direcció local d ‘EUIA on milita.

Tal com va manifestar en la breu intervenció d’acceptació de la responsabilitat, ho fa en actitud de coherència i de servei. Maria va agrair la confiança expressada i el treball de l’anterior equip.

La situació social, cívica i política actual, i de Badalona en particular, obliga a posar tota la nostra energia i militància en la tasca, excepcionalment dura, difícil, però urgent i inexcusable de treballar al servei de la nostra classe treballadora, de la ciutadania que pateix una vegada més els efectes de la crisis del sistema capitalista i les greus retallades, en defensa dels serveis públics, dels drets democràtics, de lluitar al costat de les organitzacions socials i confluint amb les polítiques de les esquerres i especialment, com a PCC dins EUiA, i per tant amb la Coalició EUiA- ICV, i amb d’altres forces ciutadanes.

Una noticia, aquesta de la renovació, que,( a part dels altres Punts , com ara el debat sobre la Conferència de Moviment Obrer on som al PCC), considerem cal donar a conèixer a la ciutadania de Badalona.

¡ Salut ! Badalona, a 25 de maig de 2013.