Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador federal d’Izquierda Unida intervindrà a varis actes organitzats per EUiA a Manresa, Blanes i Lloret de Mar


RODA DE PREMSA// 27/06/13





El coordinador federal d’Izquierda Unida intervindrà a varis actes organitzats per EUiA a Manresa, Blanes i Lloret de Mar


Demà divendres 28 de juny, a les 10.30 hores, el coordinador federal d’Izquierda Unida, Cayo Lara, oferirà una roda de premsa a la seu nacional d’EUiA (Dr. Aiguader, 10. Barceloneta) juntament amb el diputat i portaveu de la formació al Parlament de Catalunya, Joan Mena. El dirigent d’IU i president del grup de L’Esquerra Plural al Congrés parlarà d’actualitat política, aprofitant la seva visita a Barcelona.

Informar que el coordinador general d’EUiA i també diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, no coincidirà amb Lara perquè divendres serà a Corunya oferint una conferència a l’escola d’estiu del Poder Judicial sobre Corrupció i crisi institucional. Remeis contra la corrupció.

Actes a Manresa, Blanes i Lloret de Mar

Després de la roda de premsa a Barcelona, Cayo Lara es traslladarà a Manresaon a les 12 del migdia té prevista una reunió amb gent d’EUiA i representants dels moviments socials del Bages per parlar sobre alternatives a la crisi (Espai Roig. Carrer de la Mel, 8). En arribar oferirà un contacte informatiu amb el coordinador d’EUiA del Bages, Ricard Sánchez, i en acabar, el coordinador federal d’IU dinarà amb l’afiliació d’EUiA de la comarca al restaurant Antikus (Carrer de la Mel, 30).

Ja a la tarda, Lara visitarà Blanes i oferirà una roda de premsa, a les 17.30 hores, al local d’EUiA (Càceres, 32) amb la coordinadora local, Marian Anguita, i el portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Joan Salmerón.

Per acabar, a les 19.30 hores Lara intervindrà a l’acte organitzat per Alternativa Jove de Lloret de Mar al camp de futbol de l’escola Pere Torrent (Carrer de les Escoles, s/n). L’acte també se centrarà en les alternatives d’esquerres per fer front la crisi i precediran a Cayo Lara el regidor d’ICV-EUiA de Lloret, Xavier Rodríguez, i la diputada al Parlament de Catalunya, Lorena Vicioso.