Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya reitera una vegada més el seu suport a la lluita contra tot tipus de discriminacions i manifesta el seu suport a la commemoració de dia de l'Orgull LGTBIi la seva solidaritat amb el col·lectiu.

El PCC dona suport la commemoració del dia de l'Orgull LGTBI. El Partit dels i les Comunistes de Catalunya lluita per acabar amb tot tipus de discriminacions en tots els àmbits . El col·lectiu LGTBI pateix doble discriminació que suposa que lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals siguin especialment rebutjats en àmbits socials, laborals, culturals i també polítics , veient-se en molts casos obligats a ocultar la seva veritable orientació o identitat sexual.

L'última Reforma Laboral també afecta de manera particular a aquest col·lectiu. Les retallades en Sanitat, que disminueixen les partides destinades a prevenció i tractament de VIH-SIDA, la Reforma de l'Administració Local, que disminuirà els serveis socials, o l'oblit de la Memòria Històrica dels represaliats i represaliades pel franquisme per la seva condició homosexual i/o transsexual. Lesiva resulta l'eliminació d'Educació per a la Ciutadania que portaba a les aules el respecte a la diversitat sexual existent al nostre país. El Govern del Partit Popular cedeix una vegada més als interessos ideològics de l'Església Catòlica .

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya reitera una vegada més el seu suport a la lluita contra tot tipus de discriminacions i manifesta el seu suport a la commemoració de dia de l'Orgull Gai i la seva solidaritat amb el col·lectiu LGTBI