Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Divendres 5 de juliol, a les 12 hores, davant el Banc d’Espanya de Portal de l’Àngel




El diputat de L’Esquerra Plural participarà a #LaFesta d'unitat dels i les comunistes de Catalunya que se celebrarà dissabte al Parc de Bac de Roda

El pròxim divendres 5 de juliol, a les 12 hores, Alberto Garzón, economista i diputat al Congrés d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural, oferirà un contacte informatiu a Barcelona en motiu de la seva participació #LaFesta d'unitat dels i les comunistes de Catalunya. En concret, Garzón intervindrà al final del dinar que se celebrarà dissabte al Parc del Centre de Poblenou (16 hores).

El contacte informatiu de Garzón tindrà lloc divendres a les 12 hores davant el Banc d’Espanya de Portal de l’Àngel i l’acompanyaran els secretaris generals del PCC i del PSUC-Viu, Joan Josep Nuet i Alfred Clemente.

Activitats de #LaFesta

Enguany se celebra per primera vegada #LaFesta conjunta del PSUC-Viu i el PCC, amb la voluntat de ser un primer pas per la unitat dels i les comunistes de Catalunya, organitzats o no. L'objectiu és generar un nou instrument més eficaç per plantar cara, colze a colze amb la mobilització popular, a les polítiques d'austeritat.


#LaFesta, tindrà lloc el proper dissabte 6 de juliol al Parc del Centre de Poblenou i al Casal del Barri Bac de Roda (adjuntem programa). Entre d'altres debats i activitats culturals, destacar la taula rodona: ‘Partit Comunista? El partit comunista del segle XXI’ a les 11.30h, on participaran David Fernández, periodista i diputat al Parlament de les CUP, Fidel Lora, ex-diputat al Parlament i membre d'Espai Marx, Joan Tafalla, mestre i membre d'Espai Marx, Alfred Clemente, secretari general del PSUC-Viu, i Joan Josep Nuet, secretari general del PCC i diputat al Congrés pel grup de L’Esquerra Plural. A més del cafè-debat amb el diputat Alberto Garzón, a les 16h.