Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Notes d'urgència sobre !!La Festa¡¡, amb reportatge fotogràfic.
Es va celebrar amb èxit La Festa dels i les comunistes de Catalunya. El debat moderat per Lorena Viciós sobre "El Partit Comunista al segle XXI", amb la participació de Joan Tafalla, Fidel Lora, Nuet, Clemente i David Fernández, les parades d'organitzacions amigues de Puerto Rico, Colòmbia, Xile, Nicaragua, Cuba, de l’Espai Roig de Manresa, companys d'Uruguai, companys de la República Dominicana, representació consular de Veneçuela, Equador i Cuba, les actuacions musicals ,els relats poètics, els jocs infantils, el tradicional menjar de confraternització entre camarades, amics i amigues (aquest any gairebé un miler de comensals), van ser elements que consoliden una Festa dins del procés d'unitat dels i les comunistes de Catalunya, que més que mai necessita la classe treballadora i els sectors més dinàmics de la societat Catalana.

Alberto Garzón, en nom de la Cel.lula Chè Guevara, del PCC, va entregar el Premi Alvar Badia a la la Solidaritat Internacional a la companya cubana Leonela Relys creadora del método d'alfabetització "yo si puedo" i la menciò especial a "La Guerrilla Comunicacional" per la seva labor de difusió audiovisual alternativa. L'intervenció del camarada Fernando Sánchez, Responsable d'organització del PCE. Més tard salutació del diputat d'IU – L’Esquerra Plural , Alberto Garzón, la presència de Laia Ortiz d'ICV i de l’Esquerra PluraL, del company Ferran del PCPC, i finalment les intervencions dels Secretaris Generals del PSUC viu i del PCC clausurant La Festa ja entrada la tarda en que van anunciar una tardor calenta, van denunciar les retallades del PP i CiU, la previsible pujada electoral de l'Esquerra Plural, la petició de dimissió del Ministre d'Exteriors d'Espanya per l'atemptat al President Evo Morales i altres elements de l'actualitat política. Intervencions que reproduirem els nostres mitjans.



Sense oblidar a les desenes de companyes i companys, que com sempre amb el seu treball voluntari i militant van fer possible el disseny, muntatge, desmuntatge, servint taules, begudes, atenent als i a les camarades que ho requerien. A tots ells, a totes elles, moltes gràcies, sense ells, sense elles, no hagués estat possible !!La Festa .




Segurament ens oblidem d'alguns detalls, més o menys importants, però en els propers dies es farà una valoració conjunta de !!La Festa¡¡ que publicarem.

Reportatge fotogràfic de Jaume Alvarez.