Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El nostre Partit (Partit Comuniste Egipci) felicita les masses del heroic poble egipci en la seva victòria i el seu gran triomf sobre les forces de tirania, el sectarisme i el subdesenvolupament.

Triomf de la revolució del gran poble egipci
El nostre poble , avui, ha escrit una pàgina de la seva història, reprendre el seu camí cap a l'assoliment dels objectius de la seva gran revolució de la democràcia real, la dignitat humana, la justícia social i una moderna societat civil. S’ha destituït el president que no complia el seu jurament, que va renegar de les seves promeses i que ha malgastat els interessos de la pàtria i de les persones.

Aquesta victòria no s'han completat sense la voluntat coherent, la insistència implacable i sense precedents convocatòries de desenes de milions de persones en dies consecutius, feta per les masses de un poble rebel.

Les valeroses forces armades reafirmen la seva profunda devoció, l'absoluta lleialtat al seu poble i el seu dret a viure una vida digna y libre, per tant, ells van respondre a les seves demandes, interactuar amb la seva lluita revolucionària, es van situar com un escut protector i una força per executar les seves demandes i objectius.

Els magnífics esforços de la joventut rebel egipci que ha rellançat la revolució amb imaginació ambició, astuta consciència, madurant comprensió i feien renaixent el cos de la revolució, tenses pel parcel•les de legions de la foscor, i per les signatures de la campanya de "REBEL" de "Tamrrad" va inspirar les masses de persones i així que ressuscità amb una gran d'activitat i enorme energia.

El anunci del programa de full de ruta futura de totes les forces polítiques, els Joves revolucionaris, les forces armades i caps de les principals institucions religioses a Egipte, xeic d'Al-Azhar i el Papa de la Iglesia de St. Mark, reflecteixen un consens nacional no un cos estrany a la natura, a les tradicions i a la identitat de la nostra nació civilitzada.

El full de ruta futura obre la porta per corregir el curs de la revolució per elaborar una constitució Democràtica civil front a les aspiracions del nostre poble i la formació d'un govern tecnòcrata Nacional durant la fase de transició. Nostra festa requereix tenir una prioritat per a l'acció immediata cap a l'assoliment de les demandes de les classes treballadores i dels seus drets a viure en dignitat i seguretat.

Nostre reconeixement també a les demandes urgentes de presentació de Morsi a la justícia juntament amb els dirigents del seu grup i els seus aliats dels terroristes que van participar en el vessament de sang i aterroritzant al poble egipci.

El Partit Comunista fa una crida a les masses egipcis, al poble, a romandre en les places i continuar la vigilància per tal d'assegurar la victòria completa de la revolució i abordar totes les conspiracions dels enemics.

Visca la lluita del poble egipci!!

Visca la revolució!!

3 De juliol de 2013

Partit Comunista Egipci

Traducció amb el buscador Bing