Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El diputat de l’Esquerra Plural, participa a !!La Festa ¡¡ , que organitzen conjuntament aquest any el PCC I EL PSUC viu

Garzón ha participat en un acte convocat per el Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) i el Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC viu) en el que es presentaba #LaFesta d'unitat dels i les comunistes de Catalunya a les portes de la seu del Banc d’Espanya a Barcelona, al Portal de l’Àngel,

Garzón intervindrà al final del dinar que se celebrarà dissabte al Parc del Centre de Poblenou (16 hores). Al mateix acte ha estat acompanyat pels Secretaris Generals d’ambdues Partits Comunistes, Joan Josep Nuet i Alfred Clemente i altres dirigents comunistes.

Alberto Garzón ha comparegut el mateix dia que El Periódico de Catalunya ha publicat una enquesta electoral, que otorga al grup de l’Esquerra Plural una històrica xifra de fins a 50 diputats, el PP 122/118, i 104/107 el PSOE. “Es posa de relleu l’enfonsament del bipartidisme”, ha saludat la puixança d’una “nova forma de fer política” que permeti “superar el règim polític sorgit de la Constitució del 1978” i ha defensat la necessitat d’engegar un procés constituent , enfront de les propostes de reforma del PSOE.

Garzón ha defensat “un procés constituent, no una reforma de la Constitució”, que signifiqui un canvi qualitatiu en les institucions”. S’ha desmarcat de les propostes de reforma que pretén dibuixar aquest cap de setmana el PSOE, que ja ha definit quines línies vermelles no pensa creuar. Aquestes, ha opinat Garzón, “ens semblen aberrants per a l’esquerra, com el manteniment de la monarquia o no plantejar una nova reforma de la llei electoral molt més radical”.


Més fotos de l'acte a : https://twitter.com/search?q=%23LaFesta&src=hash