Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La coordinadora d’EUiA a la ciutat, Lola Castro, dóna suport a l’acció en solidaritat amb una afectada que va haver d'hipotecar l’habitatge de la seva àvia

(en la foto : Membres de la PAH d'Esplugues i la coordinadora d'EUiA a la ciutat, Lola Castro, durant l'ocupació d'una oficina de la Caixa a Can Vidalet)
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca d’Esplugues de Llobregat ha arrencat a la Caixa un compromís per negociar una solució satisfactòria a una afectada d’Esplugues de Llobregat. La PAH ho ha aconseguit després d’ocupar, durant pràcticament tot aquest dimecres, una oficina al barri de Can Vidalet. La coordinadora d’EUiA a la ciutat, Lola Castro, que ha estat a l’acció, ha expressat la solidaritat de la formació amb aquesta reivindicació de la PAH.

L’any 2011, una companya de la PAH va perdre el seu habitatge i va contraure una hipoteca sobre l’habitatge de la seva àvia. Actualment, està amenaçada per un deute de 53.000 euros. La PAH reclama a la Caixa la condonació d’aquest deute.

Per fer-se escoltar, aquest dimecres activistes espluguencs van ocupar una oficina de l’entitat al barri de Can Vidalet durant gairebé tota la jornada: des de mig matí fins a poc abans de les sis de la tarda. La tancada va acabar quan l’entitat es va comprometre per escrit a no obrir cap procés judicial i a aconseguir una solució satisfactòria per a la companya abans de, com a màxim, el 9 d’octubre vinent.

Noticia publicada en la web d'EUiA