Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Jueves 17 de octubre a las 17h. en la Universitat de Barcelona, Sala Gabriel Oliver de la Facultat de Lletres (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona). Intervendrá entre otros, Luis Jorge Garay economista colombiano.


Este mes de octubre se cumple un año de las conversaciones de paz entre el gobierno colombiano y las FARC-EP. Es un momento en el que es necesario e interesante hacer un balance sobre lo que ha ocurrido en este año de negociaciones, con lo cual desde Colòmbia en Pau, el Institut Català Internacional per la Pau y la Universitat de Barcelona se ha organizado una conferencia con uno de los economistas más importantes de Colombia, Luis Jorge Garay, quien hará un balance socioeconómico sobre la agenda de negociación de La Habana y con quien podremos establecer un diálogo, hacer preguntas y reflexionar colectivamente sobre este importante momento de la historia de Colombia.

La conferencia se realizará el próximo jueves 17 de octubre a las 17h. en la Universitat de Barcelona, Sala Gabriel Oliver de la Facultat de Lletres (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona).

Les esperamos y les pedimos hacer máxima difusión!

Colòmbia en Pau

Versió catalana

Aquest mes d'octubre compleixen un any les converses de pau entre el govern colombià i les FARC-EP.. És un moment en què és necessari i interessant fer un balanç sobre el que ha passat en aquest any de negociacions, amb la qual cosa des Colòmbia a Pau, l'Institut Català Internacional per la Pau i la Universitat de Barcelona s'ha organitzat una conferència amb un dels economistes més importants de Colòmbia, Luis Jorge Garay, qui farà un balanç socioeconòmic sobre l'agenda de negociació de l'Havana i amb qui podrem establir un diàleg, fer preguntes i reflexionar col·lectivament sobre aquest important moment de la història de Colòmbia.

La conferència es realitzarà el proper dijous 17 d'octubre a les 17h. a la Universitat de Barcelona, Sala Gabriel Oliver de la Facultat de Lletres (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona).

Els esperem i els demanem fer màxima difusió!

Colòmbia en Pau