Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Concentració davant l’Hospital Clínic (entrada Villarroel) el proper dijous 10 d’octubre a les 18 hores.


Ens sumem i donem suport a la convocatòria de la FAVB d’una concentració davant l’Hospital Clínic (entrada Villarroel) el proper dijous 10 d’octubre a les 18 hores.

Aquesta mobilització té el suport de la Plataforma pel Dret a la Salut. http://peldretalasalut.wordpress.com/

El Govern de la Generalitat ha decidit rebaixar el pressupost de l’Hospital Clínic del 2013 en 17.5 milions d’euros. Aquesta mesura tindrà com a consequència el tancament de més de 70 llits, de part de l’activitat de quiròfans i l’acomiadament de personal. Aquests diners aniran a parar a l’entitat que gestiona l’Hospital del Sagrat Cor, on s’enviaran els malalts de baixa complexitat que fins ara s’atenien al Clínic. Aquesta entitat és IDC Salut, abans Capio, entitat privada amb ànim de lucre.

El Grup Parlamentari d'ICV-EUiA ha exigit al Govern de la Generalitat transparència en la gestió de l'Hospital Clínic i l'activitat paral·lela i ha reclamat al conseller de Salut, Boi Ruiz, que deixi de mentir.

Darrere les retallades i el desviament de l’activitat pública cap a empreses privades hi ha un canvi de model en la gestió del Clínic i del sistema públic de salut, que la ciutadania hem de rebutjar i paralitzar amb la mobilització unitària .