Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Foto: Nuet, amb la delegació interparlamentaria i dirigents socials saharahuis.



L'Intergrup Parlamentari d'Amistat amb el Sàhara Occidental continua amb normalitat les trobades amb associacions de drets humans sahrauís a Aaiun.
L'Intergrup Parlamentari d'Amistat amb el Sàhara Occidental, està compost per membres del Congrés i del Senat, prossegueix la seva visita de treball de tres dies de durada a aquest territori. Els seus quatre components-el senador del PNB Jokin Bildarratz i els diputats Joan Josep Baldoví (Compromís), Jon Iñarritu (Amaiur) i el coordinador de l'Intergrup, Joan Josep Nuet, d'IU, ICV-EUiA, CHA. L'Esquerra Plural-continua sense problemes amb el programa previst de contactes amb ONGs sahrauís defensores de drets humans i altres grups.

Nuet ha afirmat que "la visita s'està produint fins al moment amb tota normalitat. No és la nostra intenció propiciar cap tipus de problema o que es generi polèmica. Per la nostra banda, només volem mantenir tot tipus de contactes per fer-nos una composició global de la situació social, política i econòmica en aquests territoris. Les dades que aconseguim per part de totes les fonts els plasmarem en un informe que presentarem en roda de premsa al Congrés dies després del nostre retorn ".


Més informació a : http://poemariosaharalibre.blogspot.com.es/