Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La participació de Naya Parra, membre de Colòmbia en Pau serà el 21 de novembre a les 16.30 h.
En el marc de les activitats reivindicatives d’aquesta setmana en contra de les violències contra les dones, Colòmbia en Pau participarà al Fòrum Europeu dins del IX Fòrum contra les violències de Gènere que es realitzarà els dies 21, 22 i 23 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison (C/ Sant Pere més baix, 7, BCN).

La participació de Naya Parra, membre de Colòmbia en Pau serà el 21 de novembre a les 16.30 h. en una Taula Rodona per parlar sobre les actuacions europees de suport a les reivindicacions de la societat civil de Colòmbia en el procés de pau i sobre les demandes de les organitzacions de dones colombianes davant les negociacions actuals.

Totes les activitats del Fòrum són molt interessants, us enviem l’enllaç i us recordem que per participar-hi es requereix inscripció prèvia: http://www.violenciadegenere.org/pcvg/index.php?option=com_content&view=article&id=616&Itemid=58

D’altra banda, en el marc del mateix Fòrum es presentarà la Mostra de curtmetratges Fem Film, Fem Pau sobre la temàtica de Dona, Conflicte Armat i Cultura de Pau. La mostra es presentarà durant el Fòrum a la 3a Planta de l’Espai Francesca Bonnemaison. Podeu veure més informació sobre la mostra i alguns curtmetratges a: http://www.femfilms.violenciadegenere.org/index.php/ca/curts

Us hi esperem i us preguem fer difusió d’aquestes activitats.
Salutacions,
Colòmbia en Pau

------

En el marco de las actividades reivindicativas de esta semana en contra de las violencias contra las mujeres, Colòmbia en Pau participará en el Foro Europeo dentro del IX Foro contra las violencias de género que se realizará los días 21, 22 y 23 de noviembre en el Espacio Francesca Bonnemaison (C/ Sant Pere més baix, 7, BCN).

La participación de Naya Parra , miembro de Colòmbia en Pau será el 21 de noviembre a las 16.30 h . en una Mesa Redonda para hablar sobre las actuaciones europeas de apoyo a las reivindicaciones de la sociedad civil de Colombia en el proceso de paz y sobre las demandas de las organizaciones de mujeres colombianas ante las negociaciones actuales.

Todas las actividades del Foro son muy interesantes, les enviamos el enlace y les recordamos que para participar se requiere inscripción previa: http://www.violenciadegenere.org/pcvg/index.php?option=com_content&view=article&id=616&Itemid=58

Por otra parte, en el marco del mismo Foro se presentará la Muestra de cortometrajes Felm Films, Fem Pau sobre la temática de Mujer, Conflicto Armado y Cultura de Paz . La muestra se presentará durante el Foro en la 3ª Planta del Espacio Francesca Bonnemaison . Pueden ver más información sobre la muestra y algunos cortometrajes en: http://www.femfilms.violenciadegenere.org/index.php/ca/curts

Les esperamos y les pedimos hacer difusión de estas actividades.
Saludos,
Colómbia en Pau