Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit Comunista de Veneçuela, crida a votar aquest diumenge i a estar alerta enfront dels possibles sabotatges que prepara la dreta feixista contra el poble veneçolà i el govern del president Nicolás Madur.


Caracas, 3 dic. 2013, Tribuna Popular TP.- El Partido Comunista de Venezuela (PCV) informó que desarrolla una ofensiva internacional de alerta y solidaridad con el pueblo de Venezuela y su revolución con el Movimiento Comunista Internacional ante la agresión imperialista y de la derecha fascista.



A Barcelona , L´Assemblea Bolivariana de Catalunya, convida a l´acte que tindrà lloc el proper diumenge 8 de desembre a les 19:00 a la Casa de la Solidaritat. Han estat convidats i convidades: responsables polítics, parlamentaris, activistes i militants de moviments i organitzacions polítiques de Catalunya.

Podeu signar també a títol individual o col.lectiu l´adhesió a aquest moviment de solidaritat.

http://www.embajadadevenezuela.es/movimientosolidaridad