Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


6 de desembre de 2013 La Constitució és avui mortalla per a pobles i treballadors en lluita

L’aniversari de la Constitució de 1978, 35 anys després de la seva promulgació, ens indica que el pas del temps ha deixat clar per Esquerra Unida i Alternativa que la força que aquest text va tenir s’ha esgotat.

Avui observem com el pacte constitucional entre PP i PSOE per fer constitucionals les retallades i les polítiques d’austeritat ha mostrat descaradamente la lectura antisocial i antipopular que s’en fa de la Carta Magna

Avui sabem que la Monarquia, imposada desde el Franquisme agonizant per assegurar en el moment de la transició que no es produiría cap ruptura amb el vell règim, perviu avui de forma antidemocràtica sense refrend popular

Avui sabem que Drets i llibertats com el Treball, l’habitatge, l’educació o la salud es converteixen en paper mullat i en canvi la propietat privada i el poder de banquers i polítics corruptes s’omple la boca de Constitució i legalitat.

Avui sabem que el poder polític i militar del moment va impedir que el Dret d’Autodeterminació de la Catalunya Nació fos present el 1978, i que avui vol impedir que tot un poble Decideixi.

per això nosaltres no celebrem, reivindiquem un Procés Constituient que ens aboqui a una Ruptura democràtica per construir un Nou país.

Un Nou País, socialment avançat i democráticamente lliure, germà d’altres pobles de l’Estat i Europa i lluitador pels interessos populars de la majoria ciutadana.

Joan Josep Nuet

Font: El Bloc de Joan Josep Nuet

Etiquetes de comentaris: