Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Demà dilluns 13 de gener , a les 14 hores, és farà un petit acte de comiat al camarada CECILIO BONILLA en el tanatori de Sant Andreu de la Barca. Finalitzat l'acte el seu cos sera incinerat.

El cos del camarada Cecilio Bonilla de Sant Andreu de la Barca serà exposat aquesta tarde a partir de les 18 hores fins les vint-i-una hores, i demá de les 8 del matí fins les 15 hores en el tanatori de Sant Andrés de la Barca prop del cementiri.

El seu cos sera incinerat . EL PCC lamenta la mort del camarada Cecilio, lluitador social i veïnal , sindicalista de CCOO del Baix Llobregat i expressa les seves condolences a la seva família i amics.

Partit dels i les Comunistes de Catalunya





Mañana lunes 13 de enero, a las 14 horas, se hará un pequeño acto de despedida al camarada CECILIO BONILLA en el tanatorio de SANT Andreu de la Barca. Finalizado el acto su cuerpo sera incinerado.

El cuerpo del camarada Cecilio Bonilla de San Andres de la Barca estara expuesto esta tarde a partir de las 18 horas hasta las veintiuna horas, y mañana desde las 8 de la mañana hasta las 15 horas en el tanatorio de San Andrés de la Barca cerca del cementerio.

Su cuerpo sera incinerado . EL PCC lamenta la muerte del camarada Cecilio, luchador social y vecinal , sindicalista de CCOO del Baix Llobregat y expresa sus condolencias a su familia y amigos.

Partit dels i les Comunistes de Catalunya