Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Avui, 15 de Març, el Partit realitzarà l'acte de lliurament de carnets del PCC al Casinet de Hostafrancs , Carrer del Rector Triadó, 53, de Barcelona. Durant l'acte es presentarà el número 1000 de l'Avant i es portarà a terme un homenatge a JM Céspedes.

El 19 de gener d'aquest any, es compleixen 10 anys de mort del camarada Josep Miquel Céspedes. És per aquest motiu, que volem en l'Acte de lliurament de carnets, recordar i retre homenatge al camarada que va ser dirigent de la nostra Joventut Comunista i del nostre partit.

També commemorarem al número 1000 del nostre òrgan d'expressió, el diari AVANT. Comptarem amb la presència dels que van ser directors i directores de l'Avant.

En l'Acte, hauran actuacions musicals, poesia, vídeos i intervencions.

És per això, que demanem, et reservis aquest dia 15 de Març, per poder compartir entre camarades fets tan importants en la història dels comunistes de Catalunya.


A partir de les 19.00 h. hauran camarades en el casinet preparant l'acte .

Accés amb Metro:
Linea 1 - Hostafrancs
Linea 3 - Tarragona
Linea 5 - Sants Estació