Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El secretari general, Joan Josep Nuet va fer una crida a donar tot el suport a les "Marxes de la Dignitat de 22 de març "

De nou el Casinet d'Hostafrancs ple. Com altres anys la militància,camarades, amics i amigues del PCC s'han reunit per celebrar el simbòlic lliurament anual de carnets del Partit.





Aquest any dues commemoracions especials: l'homenatge a JM Céspedes, que ens va deixar en el 2004, i la sortida de l’Avant núm. 1000. En l’acte ens van acompanyar la família Céspedes, la cònsol de Cuba Iraida Guerrero, companys i companyes del moviment Plataforma #StopPujadesTransport, i altres representants dels moviments ciutadans.

Amb actuacions musicals com les de "Más vale tarde que nunca " i de Lenin, cantant veneçolà, els relats poètics de Pharos.

Les intervencions del nostre primer director de l'Avant Joan Tafalla, emotiva i didàctica, de l'amic i company Alberto Herbera en el seu elogi a JM Céspedes, i la intervenció política final de Joan Josep Nuet, fent un balanç de la trajectòria històrica del Partit.

Nuet va recordar el moment històric actual, les mobilitzacions en les quals estan participant centenars de milers de ciutadans i ciutadanes en contra de la política econòmica i social del PP i CiU, i per un món on la justícia social sigui la targeta de presentació, la del mateix 15 de març contra l'augment del transport, la resposta del 8 de març a la Llei Gallardón, la del 22, amb les marxes de la dignitat i que va fer una crida als i les comunistes a participar, la del #6ABRIL Per una #CatalunyaSocial, L’ 1 de Maig.

Es va lliurar el carnet del Partit a la nova militància i als veterans representats pel camarada Navarro per la seva trajectòria i la seva activitat i compromís recent amb els i les iaioflautes.
.
Finalment Nuet es va referir a tots i totes camarades que han fet possible aquest acte una llarga llista: Pol , David , Moreno, Claudia, Oscar , Roc, Isa, Salva, Anita, Ursula, i segur que ens deixem algú o alguna. . . .