Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



El portaveu adjunt d’ICV-EUiA avisa que “la ciutadania no entén que una persona imputada, amb indicis racionals d'un delicte de suborn, continuï al Parlament exercint tasques de representació”



El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Joan Mena, ha reclamat avui a Artur Mas que “actuï” com a president de CiU i demani a Oriol Pujol que dimiteixi, donat que el diputat convergent no ha demostrat que tingui intenció de fer-ho tot i la seva segona imputació.




“La ciutadania no entén que una persona imputada, amb indicis racionals d'un delicte de suborn, continuï al Parlament exercint tasques de representació”, ha avisat Mena.



El diputat roig i verd ha apel·lat a la “dignitat democràtica” per instar a Mas i Pujol a “no amagar la seva responsabilitat” política sota la presumpció d'innocència. “La presumpció és una figura jurídica, i el que exigim és depurar responsabilitats polítiques”, ha remarcat Mena.



“Si Mas no actua davant la inacció de Pujol, demostrarà que les seves poques actuacions sobre transparència han estat gesticulacions de cara a l'aparador”, ha sentenciat el portaveu adjunt d’ICV-EUiA.



Enllaç: Mena demana a Mas que “actuï” com a president de CiU i faci dimitir Oriol Pujol

Etiquetes de comentaris: ,