Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El PCC crida a treballar amplis acords i programes contra les polítiques d'austeritat i retallades imposades per la Troika (FMI, Banc Central i Comissió Europea), per frenar el feixisme que rebrota a Europa i per a proposar una projecte alternatiu d'una altra Europa dels treballadors, social, sostenible, democràtica i dels pobles.


RESOLUCIÓ DEL COMITÈ EXECUTIU DEL PCC DE 13 DE MARÇ DE 2014 SOBRE LA CANDIDATURA D'EUiA A LES ELECCIONS EUROPEES DEL 25 DE MAIG

El la seva reunió de 13 de Març el Comitè Executiu del PCC ha aprobat la següent resolució sobre la candidatura d'EUiA a les Eleccions Europees de 25 de Maig de 2014:

1. El Partit dels i les Comunistes de Catalunya creu que el moment polític en que es desenvolupen les Eleccions Europees de Maig de 2014 es d'especial trascendència per a la classe treballadora i els sectors populars de Catalunya, Espanya i Europa. Cridem a treballar amplis acords i programes contra les polítiques d'austeritat i retallades imposades per la Troika (FMI, Banc Central i Comissió Europea), per frenar el feixisme que rebrota a Europa i per a proposar una projecte alternatiu d'una altra Europa dels treballadors, social, sostenible, democràtica i dels pobles.

2. Cridem a la militància del PCC a realizar una gran campanya de suport a les candidatures de la gran Coalició de les esquerres que representen les listes electorals d'IU, ICV-EUiA, AGE-Anova, Izquierda de Aragón-CHA i d'altres formacions polítiques i activistes sindicals, socials i ecologistes. Concretament a Catalunya a les listes de la Coalició ICV-EUiA.

3. El PCC crida a la seva militància a donar ple suport i treballar per l'èxit a les primaries convocades a EUiA els dies 28 i 29 de Març de la candidatura encapçalada per la camarada Núria Lozano i integrada per companys i camarades referentes també de la lluita política i social com són l'Oriol Arcas, l'Àngels Tomás, el José Montero i el Ferran Jimenez