Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Acte a Sant Joan Despi, amb Lola Castro, Pura Velarde, un membre del Comité d'empresa de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. L'acte el preesentará Julio Jiménez.

Continua la lluita en defensa del sistema públic de salut, greument amenaçat per les polítiques privatitzadores dels governs PP i CIU/ERC.

Al Baix Llobregat es materialitza aquesta defensa, des de fa molts anys, amb el treball continuat a la Federació d'Associacions de Veïns i amb la suma i la coordinació amb la resta d'organitzacions polítiques d'esquerres, sindicats i plataformes.

S'adjunta el cartell de l'acte que EUiA organitza conjuntament amb el moviment veïnal i amb els treballadors i treballadores de l'Hospital Moisès Broggi el proper dia 30 d'abril a les 18.30 hores al Centre Cívic les Planes de Sant Joan Despí ( C/ John F Kennedy, 4 ).