Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.





Benvolguts companys, el Comitè Central del Partit Comunista del Sudan, saluda i felicita a vostè i a tots els camarades membres del seu Partit amb motiu de el 1 de maig de 2014.

Triem l'ocasió per saludar el record dels nostres màrtirs de classe obrera i tots aquells que van sacrificar les seves ànimes per llibertat Pau, progrés i el socialisme.

L'imperialisme i el neo-liberalisme estan lluitant ferotgement a través de la seva ideologia de globalisme per assegurar la il·lusió de "El socialisme es va convertir en una part de la història".

Però la solidaritat, i la lluita pel progrés i la unitat de la classe treballadora i els seus aliats vencerà finalment

Rebeu una salutacio fraternal i comunista . Què visqui la lluita de la classe obrera i sigui sempre viu el aniversari del 1r de maig !!

Oficina de relacions internacionals (SCP) Partit Comunista del Sudan.

1 de maig de 2014