Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


UCFR presentem a la ciutadania la campanya ‘No votis els hereus de Hitler i Franco’ davant la presència de llistes d’extrema dreta, feixistes i filonazis a les eleccions europees i el creixement del discurs excloent (racista, homòfob, sexista…) amb finalitat electoralista. Parlaments i música per acabar.


Eleccions al parlament europeu del 25 de maig: Presentació de la campanya unitària contra les candidatures d’extrema dreta

Dissabte 10 de maig, 19h · Can Basté, 9Barris

Pg. Fabra i Puig 274, Barcelona · Virrei Amat L5

A la Masia de Can Basté, Nou Barris, i acollida per TASC, UCFR presentem a la ciutadania la campanya ‘No votis els hereus de Hitler i Franco’ davant la presència de llistes d’extrema dreta, feixistes i filonazis a les eleccions europees i el creixement del discurs excloent (racista, homòfob, sexista…) amb finalitat electoralista. Parlaments i música per acabar.

Intervindran:

Iolanda Maurici, d’Unitat contra el feixisme i el racisme

Bertran Cazorla, periodista del Setmanari La Directa: “Feixismes a Europa”

Alba Cuevas, SOS Racisme - Catalunya: Campanya de SOS a les europees

Pep Ortiz, de la FAVB i membre de la Xarxa 9Barris Acull i Nou Barris Cabrejada

Carla Sen de la Trobada Alternativa de Nou Barris i Patricia Lablanca de l’Assemblea de Joves de 9Barris presenten la campanya “Fot-li color a 9Barris”

Diego Garrido, d’UCFR Horta-Guinardó

4 notes antifeixistes en acabar amb la col·laboració de: Jordi Montañez i el Chepu

Organitza: Unitat contra el feixisme i el racisme

Més info.: info@unitatcontraelfeixisme.org · http://unitatcontraelfeixisme.org · Facebook: unitatcfr · @UnitatvsRacisme