Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


ACAPS presenta a Aminettu Haidar al premi "Memorial per la Pau"

la Federació ACAPS ha tingut la iniciativa de presentar a Aminettu Haidar al premi "Memorial per la Pau". Aminettu Haidar és la persona que representa justament el que el premi vol reconèixer: Una dona sahrauí defensora dels drets humans que ha patit molts anys de presó i sempre davant de la tortura...la repressió....les violacions ...mai ha utilitzat la violència i això mateix és el que demana com a resposta a la violència contra el seu poble.

ACAPS agraeix que en feu divulgació i ho feu arribar a partits , entitats, ...sindicats....organitzacions ....entitats de Drets Humans per que ho demanin als organitzadors.

ACAPS agraeix que envieu un correu manifestant el vostre suport a:

Associació "Josep Vidal i Llecha"
Rambla Nova, 120
43001 Tarragona
telf. 977212303
josepvidal@memorialpau.org


Memorial per la Pau
http://www.memorialpau.org/memorialpau/principal.php

Qui és Aminetu Haidar – Televisió de Catalunya – “30 minuts”

http://www.youtube.com/watch?v=XmZKeBXfq1E