Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




Dimecres 15 d’octubre presentació als grups parlamentaris del Parlament de Catalunya del document: Pel dret a decidir sobre la nostra salut i el Sistema sanitari de Catalunya.

Una trentena d’entitats, partits polítics, sindicats i associacions, han donat suport – fins a 13/10/14 - al document Per un Servei Nacional de Salut a Catalunya.

El Document es va aprovar en assemblea el proppassat dia 6 d’octubre. El document traça les línies mestres d’un futur Servei Nacional de Salut i assenyala que en cap cas s’acceptarà la participació de la sanitat privada en el sistema públic de salut. Va néixer com a resposta al document clarament privatitzador que en el seu dia va fer públic l’Assemblea Nacional Catalana i que posteriorment i davant l’allau de crítiques que va rebre, fou retirat.

Els signants, entitats i plataformes que porten anys lluitant en defensa de la sanitat pública, van entendre que calia una proposta clara de Servei Nacional de Salut . El resultat és el document que dimecres 15 es presenta al Parlament.


Programa per un Servei Nacional de Salut a Catalunya.

Atendran als mitjans de comunicació : Àngels Martínez Castells – Dempeus – i Josep Martí – Plataforma pel Dret a la Salut -. a les 12.30 a la porta del Parlament