Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i els Comunistes de Catalunya expressa la seva condemna enfront d'aquests fets criminals. Recolza el camí cap a la transformació econòmica, política i social de Veneçuela que ha triat lliurement el poble veneçolà


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya manifesta la seva solidaritat amb la família de Roberto Serra, i la de la seva parella María Herrera, assassinats el dimecres passat per sicaris que, segons alguns membres del govern, va ser producte del crim feixista i organitzat que s'ha instal·lat a Veneçuela.

El diputat Roberto Serra Aguirre, va denunciar recentment els plans opositors en contra del govern de Veneçuela en els quals estan involucrats Lorent Saleh i l'expresident colombià Álvaro Uribe. Roberto també estava a càrrec de la comissió encarregada d'investigar aquests fets.

Miguel Rodríguez Torres, Ministre de l'Interior ja va expressar, durant una entrevista, el passat 15 de setembre, les sospites que existien interessos directament relacionats del crim organitzat veneçolà amb el paramilitarisme colombià que va dirigir personalment Álvaro Uribe.

Roberto Serra, advocat de 27 anys, diputat del PSUV, era considerat un dels líders chavistes juvenils més carismàtics. Va ser el diputat electe més jove en la història del país.


L'assassinat de tots dos jóves s'inscriu dins de la campanya de fustigació de certs sectors de l'oposició contra el Govern legítim de Veneçuela, creant un clima de desestabilització i d'inseguretat. L'imperi no assumeix la seva derrota a Llatinoamèrica i intenta per tots els mitjans seguir amb la seva tradicional política d'intromissió en els assumptes interns dels paises, especialment aquells que no són de la seva obediència.

El Partit dels i els Comunistes de Catalunya expressa la seva condemna enfront d'aquests fets criminals. Recolza el camí cap a la transformació econòmica, política i social de Veneçuela que ha triat lliurement el poble veneçolà i manifesta una vegada més la seva solidaritat amb la família de Roberto i María, amb els amics i companys del PSUV, amb el poble veneçolà que de forma unànime ha condemnat aquest assassinat.


Partit dels i les Comunistes de Catalunya


Versión en español

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya manifiesta su solidaridad con la familia de Roberto Serra, y la de de su pareja María Herrera, asesinados el miercoles pasado por sicarios que, según algunos miembros del gobierno, fue producto del crimen fascista y organizado que se ha instalado en Venezuela.

El diputado Roberto Serra Aguirre, denunció recientemente los planes opositores en contra del gobierno de Venezuela en los cuales están involucrados Lorent Saleh y el expresidente colombiano Álvaro Uribe. Roberto también estaba a cargo de la comisión encargada de investigar esos hechos.

Miguel Rodríguez Torres, Ministro del Interior ya expresó, durante una entrevista, el pasado 15 de septiembre, las sospechas que existian intereses directamente relacionados del crimen organizado venezolano con el paramilitarismo colombiano que dirigió personalmente Álvaro Uribe.

Roberto Serra, abogado de 27 años, diputado del PSUV , era considerado uno de los líderes chavistas juveniles más carismáticos. Fue el diputado electo más joven en la historia del país.

El asesinato de ambos jovenes se inscribe dentro de la campaña de hostigamiento de ciertos sectores de la oposición contra el Gobierno legítimo de Venezuela, creando un clima de desestabilización y de inseguridad. El imperio no asume su derrota en Latinoamérica e intenta por todos los medios seguir con su tradicional política de intromisión en los asuntos internos de los paises, especialmente aquellos que no son de su obediencia.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya expresa su condena frente a estos hechos criminales. Apoya el camino hacia la transformación económica, politica y social de Venezuela que ha elegido libremente el pueblo venezolano y manifiesta una vez más su solidaridad con la familia de Roberto y María, con los amigos y compañeros del PSUV, con el pueblo venezolano que de forma unànime ha condenado este asesinato.

Partit dels i les Comunistes de Catalunya