Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El PCC expressa una vegada més la seva solidaritat amb el Partit Comunista de Veneçuela i Joventut Comunista de Veneçuela i comparteix el seu convenciment que la seva lluita per una Veneçuela sobirana és una lluita justa i revolucionària.


EL PCC CONDEMNA L'ATEMPTAT TERRORISTA CONTRA LA SEU DEL PARTIT COMUNISTA DE VENEÇUELA ( PCV)

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC), denuncia l'atemptat terrorista ocorregut el 21 d'octubre contra un local del PCV a Caracas, on resideix tambien la seu nacional de la Joventut Comunista de Veneçuela (JCV).

L'atemptat es va produir a altes hores de la matinada ( 2:30 ), amb l'el llançament i posterior detonació d'artefactes incendiaris en la façana i l'interior del local, posant en perill la vida d'una brigada de dirigents i militants de la JCV que es trobava a la seu després d'una activitat propagandista. Afortunadament esta brigada de la JCV va actuar oportunament i amb serenitat, controlant l'incendi i protegint l'espai, al mateix temps que acudian els bombers i la Policia Nacional Bolivariana.

L'atemptat s'inscriu en l'actitud d'una oposició cada vegada més radicalitzada i provocativa a la consolidació del procés bolivariano del Govern de Veneçuela, que veuen que després de la mort de Chaves, i les posteriors eleccions, no aconsegueixen provocar el caos que ve anunciant per acabar amb el mandat donat pel poble veneçolà al President Nicolás Madur, ni poden fer minvar la determinació dels i les militants revolucionaris que lluiten decididament per la defensa i aprofundiment del procés de canvis, la seva convicció en la justeza de la lluita que està impulsant i la seva capacitat d'organització, mobilització i resposta efectiva davant atemptats ,i provocacions com aquest de la dreta pro-imperialista.

El PCC expressa una vegada més la seva solidaritat amb el Partit Comunista de Veneçuela i Joventut Comunista de Veneçuela i comparteix el seu convenciment que la seva lluita per una Veneçuela sobirana és una lluita justa i revolucionària.

Area internacional
Partit dels i els Comunistes de Catalunya




EL PCC CONDENA EL ATENTADO TERRORISTA CONTRA LA SEDE DEL PARTIDO COMUNISTA DE VENEZUELA ( PCV)

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC), denuncia el atentado terrorista ocurrido el 21 de octubre contra un local del PCV en Caracas, donde reside tambien la sede nacional de la Juventud Comunista de Venezuela (JCV).

El atentado se produjo a altas horas de la madrugada ( 2:30 ), con la el lanzamiento y posterior detonación de artefactos incendiarios en la fachada y el interior del local, poniendo en peligro la vida de una brigada de dirigentes y militantes de la JCV que se encontraba en la sede tras una actividad propagandista. Afortunadamente essta brigada de la JCV actuó oportunamente y con serenidad, controlando el incendio y resguardando el espacio, al tiempo que acudian los bomberos y la Policía Nacional Bolivariana.

El atentado se inscribe una vez más en la actitud de una oposición cada vez más radicalizada y provocativa a la consolidación del proceso bolivariano del Gobierno de Venezuela, que ven que tras la muerte de Chaves, y las posteriores elecciones, no consiguen provocar el caos que viene anunciando para terminar con el mandato dado por el pueblo venezolano al Presidente Nicolás Maduro, ni pueden hacer mermar la determinación de las y los militantes revolucionarios que luchan decididamente por la defensa y profundización del proceso de cambios, su convicción en la justeza de la lucha que está impulsando y su capacidad de organización, movilización y respuesta efectiva ante atentados ,y provocaciones como esta de la derecha pro-imperialista.


El PCC expresa una vez más su solidaridad con el Partido Comunista de Venezuela y Juventud Comunista de Venezuela y comparte su convencimiento de que su lucha por una Venezuela soberana es una lucha justa y revolucionaria.

Area internacional
Partit dels i les Comunistes de Catalunya