Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit Comunista Françes fa una una crida als seus militants i representants electes a participar

PCF crida a la seva militància (s), els seus electes (s) per donar suport i estar present en la solidaritat amb Kobanê.

La situació al Kurdistan sirià Kobanê segueix sent extremadament crítica.

El Comandant de PYG (PKK Síria) que dirigeix ​​les operacions en el lloc va confirmar que les forces jihadistes havien retirat però Kobanê està en extrem perill.

La posició de França continua sent extremadament perillós i escandalós. Amb Turquia mitjançant la creació d'una zona d'amortiment, França va decidir lliurar els kurds a Turquia. No podem acceptar-ho i Els comunistes en les diverses regions de Franç esperem l'assistència a les manifestacions en solidaritat amb Kobanê, o per organitzar-les amb les forces progressistes.Fem una crida als representants electes a participar amb la seves bandes i els activistes amb banderes i insígnies.

Per a les últimes notícies en els pròxims dies, visiteu la pàgina de l'associació Solidaritat France-Kurdistan .


LLoc : Paris regió aquest dissabte 11 d'octubre a les 15:00 Plaça de la República


Noticia publicada a: http://www.pcf.fr/59838