Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El PCC dóna el seu suport a les manifestacions i concentracions d'aquest dies a Barcelona en favor del Poble Kurd i sirià i condemna una vegada més la intervenció de l'imperialisme USA en les seves diverses formes en aquella regió.
*SOLIDARITAT AMB KOBANE

Avui, els terroristes jihadistes ataquen Kobanê, amb el permís i supervisió de l'imperialisme. El poble de Kobanê està resistint heroicament i s'està defensant davant el terrorisme de l'Estat Islàmic. No és cap secret que l'Estat Islàmic, hagi estat creat, alimentat i utilitzat per l'imperialisme, com a part del pla imperialista en contra dels pobles de Síria.

L'imperialisme, utilitza l'atac de l'Estat Islàmic a Kobanê, per demanar a la resistència kurda (PYD), que deixi la seva aliança amb en govern d'Assad i s'uneixi a l'oposició per lluitar en contra del govern legítim de Síria. Així, l'objectiu de l'imperialisme no és només Kobanê, l'objectiu de l'imperialisme és acabar amb el govern de Síria, i amb l'estat laic de Síria, és a dir, el que ha estat la seva intenció des de fa tres anys.

La "Coalició" liderada pels EUA amb la participació de governs europeus, el govern turc i amb el suport dels seus aliats a la regió, des de fa tres anys han estat donant suport logístic, militar i polític a l'Estat Islàmic. La seva complicitat al terrorisme jihadista és òbvi; per això mateix està clar, que aquesta "Coalició" no pot lluitar contra l'Estat Islàmic.

Per lluitar contra l'Estat Islàmic, el que cal és:

1 Els EUA, Turquia i Israel hauran de deixar de donar suport a l'Estat Islàmic i la resta dels sectors terroristes de la "oposició Síria" així sigui directament o indirectament.
2 Caldrà cessar la política d'enemistat contra l'estat de Síria.
3. Deixar de tractar d'excloure al govern Sirià de la lluita contra l'Estat Islàmic, sinó col · laborar amb el mateix.

No a la intervenció imperialista!
No a la complicitat amb el terrorisme islamista!
Visca la resistència Kobanê!
Visca la solidaritat internacional!
Visquin els pobles de Síria!

* Nota enviada por el Partit Comunista de Turquia (KP)