Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



El Partit ha enviat una salutació al Partit Comunista de Perú (Pàtria Roja) que sense cap dubte ha contribuït al triomf de Ollanta Humala. La posició del Partido Comunista del Perú (Patria Roja) en aquesta i altres conteses electorals està recollida en els seus documents que es poden consultar en la seva web.

A més el Secretari General del PCC, Joan Josep Nuet, ha enviat un missatge de condolença al Partit del Treball de Bèlgica, per la defunció del seu president Ludo Martens, històric lluitador marxista belga.

Tambè el Partit ha felicitat al Partido Comunista de Portugal pels resultats electorals del passat diumenge 5 de Juny, que han suposat incrementar en un diputat més el grup comunista i verd que representa la CDU, passant de 15 a 16 diputats, i mantenir els més de 440.000 vots que ve obtenint en els últims anys.