Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


“Si el PSC busca el centre polític, pactant amb CiU la tramitació de la Llei Òmnibus, nosaltres seguim a l’esquerra centrats en donar alternatives a CiU”. Això ha declarat Jordi Miralles, coordinador general d’EUiA i diputat, un cop fet públic aquest migdia al Parlament l’acord entre CiU i el PSC sobre la tramitació de la Llei Òmnibus, amb la compareixença d’Oriol Pujol i Joaquim Nadal. Miralles, ha expressat la seva “sorpresa” per aquesta compareixença del PSC amb CiU i ha dit que aquesta llei de CiU “és un pas enrere en la qualitat democràtica” i amb la qual “pretenen consolidar legislativament les retallades i reduir la garantia legal de les prestacions públiques i les polítiques socials”. Per la qual cosa el diputat d’ICV-EUiA ha afirmat que, per a la gent d’esquerres, “és molt preocupant aquesta via per centrar-se el PSC en la política catalana.” Aquest matí la Comissió Permanent d’EUiA ha fet una crida “a sortir al carrer” aquesta setmana per a “continuar els actes i les mobilitzacions cíviques i unitàries contra les retallades, els Pressupostos i la Llei Òmnibus”. Aquesta setmana a molts barris i localitats d’arreu de Catalunya hi haurà actes –com el de demà organitzat per la Plataforma Prou Retallades a Barcelona-, concentracions i manifestacions en defensa del sistema públic de salut i dels serveis públics en general i contra les retallades. En la seva crida, la formació d’esquerres també inclou la manifestació que sota el lema ‘Aturem les retallades’ ha convocat pel pròxim dimecres 20 de juliol el moviment 15-M a Barcelona (19 hores plaça Catalunya).

Així mateix, demà dimarts, 19 de juliol, a les 18.30 hores, la portaveu d’EUiA i diputada, Mercè Civit, participarà a la mobilització en defensa del sistema públic de salut convocada a la comarca del Baix Llobregat per la plataforma Prou retallades! El punt de sortida serà la plaça Catalunya de Cornellà i acompanyaran Civit la responsable del sector Salut d’EUiA, Lola Castro, i la coordinadora d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, Lorena Vicioso.

Font de la notícia
EUiA - Esquerra Unida i Alternativa

Etiquetes de comentaris: , ,