Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Noticia d'EUiA. El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha presentat aquesta tarda en roda de premsa la programació de la festa anual de la formació, que se celebrarà aquest dissabte, 1 d’octubre, a l’INEFC de Montjuïc. En una trobada distesa amb els mitjans en una cafeteria de la Barceloneta, Miralles ha destacat de la cita “lúdica i reivindicativa” de la formació la 4a edició de la cursa Lluís Companys, on s’han inscrit 500 persones, pel caràcter esportiu i també de recuperació de la memòria democràtica, i el debat que la Fundació l’Alternativa organitza a la Festa, i que enguany sota el títol ‘Fem front a les retallades. Defensem els nostres drets’ comptarà amb les intervencions de Vicenç Navarro, catedràtic de la UPF expert en polítiques públiques, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, Isabel Ribas, coordinadora d’EUiA de Barcelona i regidora, i David Fernández, periodista i activista dels moviments socials, a més de la participació del també periodista i alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, com a moderador. L’objectiu del debat és reflexionar en comú sobre la situació política, social i econòmica de Catalunya a un any de la vaga general del 29-S i de Govern de CiU. Llegir mès