Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


També han cridat a participar a la manifestació del 15-O i han anunciat que la coalició celebrarà la seva convenció programàtica el dissabte 22 d'octubre a l'INEFC Els candidats 2 i 3 d’ICV-EUiA per Barcelona, Laia Ortiz i Joan Josep Nuet, han presentat avui en roda de premsa la web de campanya www.coscubiela2011.cat i les eines 2.0 de la coalició de cara a les generals del 20-N. Nuet ha anunciat també que el dissabte 22 d’octubre celebraran la convenció programàtica a l’INEFC de Barcelona, una jornada que aplegarà a 500 participants per actualitzar les propostes de fa 4 anys “incorporant l’experiència legislativa dels nostres diputats i senadors”, ha explicat el candidat d’EUiA i ex senador de l’Entesa. Nuet ha afegit que a la convenció es presentaran 25 prioritats programàtiques, que es debatran i s’aprovaran en la mateixa jornada, que ha definit com “d’escalfament de motors per la campanya”. Segueix llegint