Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Tret del Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més… . El Diari de Girona ha publicado la pasada semana una saga de artículos firmados por Alfons Quintà que conviene leer con atención. No sólo explican lo que está sucediendo con el lamentable laminado del servicio público de salud, sino que adelanta nombres de sus responsables y los posibles intereses privados a los que sirven. A pesar de que en el blog de Dempeus se ha seguido el tema (hoy mismo se añade otra información importante de otra fuente), vale la pena recoger lo fundamental de cada uno de los artículos publicados, empezando por el del pasado martes, 25 de octubre, en el que Alfons Quintà, escribía: (feu clik a sobre per llegir tot l'article)