Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


En defensa de l'Universitat Pùblica . COMUNICAT : L’ASSEMBLEA SOCIAL DE CATALUNYA DAVANT DE LA CONVOCATÒRIA EL 17N DE UNA JORNADA EN DEFENSA DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA. Davant de les retallades en la despesa social que es dirigeixen destruir les conquestes socials dels moviments populars de les darreres dècades, l’Assemblea Social de Catalunya vol també cridar l’atenció en la profunda involució política i econòmica que s’està produint a la Universitat Pública. Estem vivint en aquests moments una transformació estructural de la Universitat que posa per una banda en suspens el dret a l'educació pública superior de les properes generacions i d’altre banda elititza el coneixement i el accés a totes les capes de la població a recursos científics, tècnics, sanitaris i educatius que havien passat a tenir una difusió massiva. L'educació pública és un dret i una necessitat social, no un privilegi. Llegir tot el document.