Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Metges de Catalunya (MC) ha convocat els dies 15 i 16 de novembre una vaga del personal mèdic dels centres de salut públics i concertats, per protestar contra les “retallades sanitàries indiscriminades” del Govern i exigir el "restabliment dels pressupostos i de l’activitat assistencial previs als plans d’austeritat", que han suposat ja una reducció de 1.000 milions d’euros per al sistema. Metges de Catalunya (MC) i la resta de sindicats amb representació a la Mesa de Negociació de Sanitat han convocat per al dimecres, 9 de novembre, a les 11 hores, una concentració davant el Parlament en defensa d’una “sanitat pública i de qualitat”. MC fa una crida, especialment als seus delegats, perquè assisteixin en bloc a la protesta sindical unitària, per demostrar el rebuig contundent del personal mèdic a les retallades sanitàries del Govern.