Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



ICV-EUiA Olot

Joan Josep Nuet, diputat al Congrés per ICV-EUiA i secretari general del PCC farà una conferència a L’Orfeó popular d’Olot (Carrer Bellaire,4) el proper divendres 20 de gener a les 20h. L'objectiu d'aquesta xerrada és explicar quines son les tasques fonamentals de l’esquerra en el context de crisi capitalista que ens trobem i davant les primeres mesures i suposades solucions que proposa el nou govern de Rajoy.


Des del grup local d’ICV-EUiA, organitzador de l’acte, creiem que en general, les informacions que arriben a la societat respecte les causes i els efectes d’aquesta crisi econòmica i de valors són esbiaixades, i defensen tan sols un punt de vista. Per aquest motiu, comencem un seguit de xerrades amb la finalitat de posar sobre la taula les propostes que des de l’esquera transformadora articulariem; per tal de donar un altre punt de vista de la situació. No és cert que no hi ha més solució al desmentallament de l’estat del benestar i per començar a argumentar-ho, el diputat Nuet ens donarà el seu testimoni, des de primera línia de les “trinxeres”, davant les primeres decissions del govern de dretes de Rajoy.

Seguint la línia d’aquest cicle de xerrades, tenim previst que vingui a Olot a inicis de primavera l’expert en història i institucions econòmiques, i catedràtic emèrit de la UPF Josep Fontana en motiu de la publicació recent del seu lliibre “Por el bien del imperio”

Etiquetes de comentaris: ,