Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Dissabte 28 de gener de 2012, al Centre Cívic de Can Cabanyes, EUiA de Badalona ha celebrat la prevista 8ª assemblea de l’organització a la ciutat.

La presidència ha estat composada pels companys/es Asun García, María Gallardo, Tere Morales, Alberto Lumbreras i Alfonso Navarro.


Al llarg de tot el matí s’han presentat i debatut els documents polítics que han estat a consideració de la militància durant les darreres setmanes. Un cop presentades, defensades i debatudes les esmenes presentades, el document que ha recollit de forma integral o transaccionades totes les aportacions, ha estat votat per UNANIMITAT de l’assemblea.

S’ha elaborat Quatre Resolucions que tracten sobre: Badalona Mitjans de Comunicació, Retallades socials des de la nostra ciutat, Model federal i republicà, i Un nou “corralito”: Estafa dels productes financers de la Caixa. Igualment aprovats de forma unànime i en alguns casos coma aportacions avançades per la 6ª Assemblea Nacional que EUiA ha començat a posar en marxa.

Va intervenir i saludar l’acte, en nom de la direcció el company Grego Belmonte, de la Permanent i regidor de la veïna ciutat de St. Adrià de Besòs. També ens va acompanyar la regidora i membre de la direcció, Marisol Martínez.

Entre les delegacions d’altres partits i entitats socials presents volem destacar l’ assistència dels companys Aida Llauradó i Carles Sagués, coordinadora d’ICV i cap del Grup Municipal ICV-EUiA de la ciutat, respectivament. També delegacions del PSC, o de Revolta, i escrits de salutació d’ERC.

L’assemblea, com és preceptiu, va escollir un nou equip de direcció. Altra cop el suport de delegats i delegades ha estat unànime. Son 12 companys/es que formaran la nova Comissió Local, i on s’incorporen cares noves i segueixen d’altres més experimentades. La Comissió Local electa va nominar acte seguit el nou coordinador, que en aquesta etapa serà el company Antoni Barbarà Molina.

El company “Toni” va tancar l’assemblea donant les gràcies a tothom, i molt especialment a l’equip i sortint la seva coordinadora al llarg dels darrers anys, Asun Garcia (que seguirà a la direcció local, a part del seu rol com a regidora, com a responsable d’organització).

En el parlament de clausura en nou coordinador va posar l’èmfasi en la necessitat de cohesió i camaraderia interna, de confluència amb les forces d’esquerres i els moviments socials, especialment els veïnals i sindicals així com les noves expressions de moviments alternatius al voltant del 15 M, entitats “prouretallades” i en xarxa, va explicar que el seu comprimís es basa en coordinar u equip humà i preparar una formada de direcció a curt termini que suposi una renovació substancial i una incorporació de la gent Jove a la direcció local i a les noves batalles municipals. Amb aquesta perspectiva i una crida a la rebel·lia, a la resposta social, a la mobilització i a l no perdre en cap moment l’esperança i la combativitat pels postres valors: solidaritat, emancipació, sobirania, llibertat, fraternitat, justícia, laïcitat, i dignitat, va mencionar, arranca la nova singladura d’una EUiA que es va presentar al frontispici com a Més Esquerra, Més unida i Més alternativa.

Badalona a 28 de gener de 2012

Etiquetes de comentaris: , ,