Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


CCOO

CCOO no ha signat el XVIII Conveni Col•lectiu de SEAT, que ha estat acordat en solitari per la Direcció de l’empresa i el sindicat UGT. Després d’analitzar-ne el contingut, CCOO considera que no és un bon conveni per als treballadors i treballadores de SEAT, ja que dista molt de la plataforma unitària i dels mínims que es van aprovar en l’assemblea d’afiliats de CCOO del passat mes de novembre. A més a més, per a CCOO és un acord molt negatiu en matèria de flexibilitat i d’organització del treball.

En els propers dies, CCOO de SEAT reunirà els seus organismes de direcció perquè sigui el conjunt dels seus afiliats i afiliades qui decideixi democràticament quin ha de ser el posicionament final de CCOO sobre el tema. Més informació

Etiquetes de comentaris: , ,