Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




Amb motiu de la celebració del 8 de Març

Informe sobre les dones en el mercat de treball


Foto CCOO de Catalunya ha presentat en roda de premsa l'informe "Les dones en el mercat de treball a Catalunya", elaborat per la Secretaria de la Dona del sindicat. Amb l'anàlisi de la situació i les propostes sindicals, l’objectiu d'aquest informe és fer visibles les desigualtats de gènere i posar en marxa accions correctores per eradicar-les.

La roda de premsa ha tingut lloc el dimecres 7 de març, i s'ha emmarcat en els actes de celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Feu clic per veure:
-l'informe "Les dones en el mercat de treball a Catalunya"
-la notícia 8 de Març del 2012, Dia Internacional de la Dona Treballadora
-les declaracions de Rosa Bofill, secretària de la Dona de CCOO de Catalunya, i Carme López, de la Secretaria de la Dona de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dimecres 7 de març de 2012




(de la web de ccoo.cat)