Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



divendres 9 de març a les 19h

On? Ateneu Roig (C/ Ciudad Real 25. Vila de Gràcia. Barcelona. Metro L4. Joanic)
Organitza: Fundació Pere Ardiaca i Sin Permiso, amb la col.laboració de l'Ateneu Roig.
  Cicle de Conferències FPA-Sin Permiso Primavera de 2012 a l'Ateneu Roig


¿Qui és  Gerardo Pisarello?

Professor titular de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona i vicepresident de l'0Bservatroi de Drets Econòmics , Socials i Culturals (DESC). Ha estat professor convidat a diverses universitats europees i americanes i és autor i editor de nombrosos articles i llibres sobre constitucionalisme, dedmocràcia  i drets humans.  A Editorial Trotta ha publicat  la monografia  Los derechos sociales y sus garantías. Elementos para su reconstrucción (2007), així com Un largo Termidor (2011). També ha estat editor, amb  Antonio de Cabo, de La renta básica como nuevo derecho ciudadano (2006) y Los fundamentos de los derechos fundamentales (2009), a més d'editor de  Razones jurídicas del pacifismo (2004), de Luigi Ferrajoli. També és membre del Comitè de Redacció de Sin Permiso.