Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



 “LA COALICIÓ AMB ICV S’HA QUEDAT PETITA PER LES NOSTRES ASPIRACIONS”

Dimarts, 27 de Març de 2012

 El portaveu adjunt del grup Izquierda Plural al Congrés dels Diputats, Joan Josep Nuet, va rebre ahir a Madrid un grup de periodistes de mitjans locals de Sabadell. Al costat de la portaveu del grup municipal i coordinadora d’Euia al Vallès Occidental, Marisol Martínez i el regidor Joan Mena, va visitar les instal·lacions del Congrés i del Senat alhora que junts van repassar els aspectes més destacats de la política municipal i també de l’Assemblea Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa que es celebrarà a la ciutat del Vallès els propers dies 2 i 3 de juny.
Nuet va ser contundent a preguntes dels periodistes: “Sabadell serà l’assemblea del canvi; canvis polítics, d’aliances i de direcció”.
Tot i jutjar positivament el camí recorregut fins ara per les dues formacions, va avançar que “proposarem a ICV que la coalició s’ha quedat petita per les nostres aspiracions. Necessitem una eina més ambiciosa per sumar”. Aquesta proposta que arribarà a l’assemblea pretén construir un espai de trobada tan ampli com sigui possible amb altres grups i ciutadans. “No hi haurà més límit que el de coincidir en les polítiques d’esquerres i contra les del PP i CiU”.
Pel que fa als aspectes locals, la portaveu del grup municipal d’Euia, Marisol Martínez, va explicar la posició  davant del pla de retallades que haurà de presentar el govern de Manuel Bustos a causa de l’alt nivell de morositat que ha acumulat l’Ajuntament de Sabadell. Ara s’haurà de fer front a un deute de 25 milions d’euros a través d’un crèdit que permetrà pagar les factures que el govern ha acumulat, tot i que la portaveu d’Euia va voler deixar clar que amb aquest pas “no es sanejarà el deute; només canviem l’acreedor”.
Martínez va concloure que liquidar ara aquest deute en les condicions que ha marcat el govern del PP a Madrid representa, en realitat, que l’Ajuntament ha estat intervingut i que Bustos “ara haurà d’entregar la gestió de Sabadell a Mariano Rajoy”.